Nyheter

HomeNyheter
60232743

SYSCO tildelt tippekontrakt

SYSCO skal levere Oracle-programvare til norsk Tippings tippesystem.

Norsk tipping valgte nylig Sysco i konkurranse med 3-4 andre aktører, som leverandør av en privat skyløsning for IT-infrastruktur med programvare fra Oracle.
Vi har kunder som bruker våre tjenester døgnet rundt 365 dager i året.
Vi ønsker at tilgjengelighet, automatisering og resursutnyttelse skal ligge

SYSCO helt i front i Smart Energy Network

Endringer i kraftbransjen, krever både innsats og samkjøring, og tidligere Statkraft-topp Ragnvald Nærø har i den forbindelse startet opp Smart Energy Network. Nettverket skal inspirere ledere i norske energibedrifter til å utvikle nye forretningsmuligheter i møtet med teknologiske endringer.

– Energibransjen stilles overfor store krav til omstilling, og samtidig ser vi

Selger vekstmaskin

Fiskeforedlingsbedriften Optimar har på to år økt omsetningen med 150%. Nå selger Gründerne og Credo Partners til en Tysk PE-gigant.

Vi ser på dette som veldig positivt. Haniel er en finansiell eier, men tenker industrielt. Og så er de jo tyske, så de drar med seg en del struktur og industritenkning.

Det

3bdf5af3b8e1dab02e836fee419a0a6e

Villa Paradiso blant årets beste restauranter

Villa Paradiso forfører fremdeles Frogner.
Det er to og et halvt år siden Villa Paradiso åpnet filial på Frogner. Hvordan har det gått siden da?

-Her var det fullt. Har vi bestilt bord? spisevennen ser rundt seg rett innenfor døren til Villa Paradiso, der det står flere og flere. Heldigvis har bordvenninnen

Jan Vardøen vil gjøre Villa Paradiso til hele landets pizzarestaurant

 

I 2015 kjøpte fondet Herkules restaurantkjeden Olivia for 220 millioner kroner.Denne uken ble det klart at en annen av Oslos meget populære pizzarestauranter, Villa Paradiso, selges til oppkjøpsfondet Credo Partners for rundt 100 millioner kroner.

Etter at Herkules gikk inn på eiersiden har antall restauranter gått fra tre til seks, med

Kobbeltvedt_KYMAR_508

KYMAR blir ABB Authorized Value Provider

ABB har sertifisert KYMAR som «authorized value provider» for lavspenningsmotorer i henhold til sitt globale «Value Provider Program»

For brukere av ABBs elektriske motorer betyr sertifiseringen økt tilgjengelighet ved kjøp og support.

– Samarbeidet omfatter distribusjon, salg, lagerhold og support av ABBs lavspenningsmotorer. Det gir markedet enklere tilgang til våre motorer og

Authorized-value-provider-ABB

Kymar inngått ny autorisasjonsavtale med ABB

KYMAR er ABB «Authorized Value Provider»

ABBs «Value Provider Program» er et globalt konsept hvor ABB-partner blir sertifisert og autorisert for utvalgte produkter og tjenester. KYMAR er en ABB-autorisert partner innen salg og support av lavspenningsmotorer.

Med å være ABB authorized value provider har KYMAR mulighet for å levere autoriserte tilbud på

Bilde til vegg Credo

Villa Paradiso vokser videre og får flere med på laget

 

Jan Vardøen og Trond Haug fortsetter å bygge publikums favoritt-restauranter, og får nå med seg Credo Partners på laget til å vokse videre.

Villa Paradiso har de siste ti årene utviklet seg til Oslos mest velkjente institusjon for autentisk italiensk mat- og restaurantopplevelse. Etter en vellykket åpning av Villa Vest på

GEIABILDE

Credo investerer i Geia Food

Den danske virksomheten Geia Food som utvikler og leverer matkonsepter til hele Skandinavia, får ny eierstruktur.

Geia Food som har sine danske kontorer i Aalborg og i Skælskør, ble skapt i 2014 som en fusjion mellom firmaene A-Frost og Mortensen Food.

Credo Partners overtar ca. 1. Desember 55 prosent, av aksjene og

iaas.-IMG_0557-1024x768

Another Oracle first for SYSCO – specialized on IaaS

Oracle Platinum partner SYSCO has earned the title as “Specialized partner on Oracle Infrastructure as a Service(IaaS)”. SYSCO is the first Nordic company to achieve this, with local Nordic recourses. The Company now holds 22 specializations and more than 350 certifications.

Since the founding of SYSCO in 2004, Oracle Infrastructure has been

Kragerø Energi sparer både tid og penger med SYSCOs IT-løsninger

Da Geir Elsebutangen, administrerende direktør i Kragerø Energi Holding, startet arbeidet med å effektivisere interne prosesser og kutte IT-kostnader, hadde han ikke hørt om SYSCO i det hele tatt. Etter en grundig evaluering av aktuelle IT-leverandører, var det imidlertid SYSCO som kom ut som det beste selskapet. -SYSCOs kompetanse er

Optimar11

Optimar lanserer Optilice 4

Under AquaNor i Trondheim vil Optimar lansere en ny og forbedret versjon av avlusningssystemet Optilice. Selskapet opplyser at Optilice 4 er enda mer skånsom for fisken og har bedre plass og bedre fordelingsløsning mellom behandlingskarene enn tidligere modeller.

Helt siden lanseringen av Optilice i 2016 har Optimar kontinuerlig jobbet mot målet

Optimar3

Optimar skyter fart

Optimar-konsernet økte omsetningen kraftig i fjor og veksten blir minst like stor i år. Vi passerer en milliard i omsetning i år og vel så det sier Håvard Sætre.

 

Les resten av artikkelen her

 

170704 -ICC - Enorm-suksess-med-avlusning

Enorm suksess med avlusningsløsning

Optimar har allerede solgt avlusningsanlegg for en halv milliard. De fikk ideen til løsninga i fjor og godkjennelsen i november.

Håvard Sætre, adm. direktør i Optimar, fortalte på NæringsDriv-konferansen fredag om nye ideer og forretningsområder som en følge av fusjonen mellom Optimar as på Giske, Peter Stette as i Skodje  og Seaside

1WM

Bevisst eierskap – av Wilhelm Mohn

Vi i Credo Partners er opptatt av bevisst eierskap, det vil si tydelighet i forhold til spørsmålet: «Hvorfor vil vi eie». Bevisst eierskap står ikke i motstrid med begrepet aktivt eierskap som brukes av de fleste eiermiljøer, men setter betydelig høyere krav til strategisk avklaring og bevissthet i forhold til