Nyheter

HomeNyheter
Authorized-value-provider-ABB

Kymar inngått ny autorisasjonsavtale med ABB

KYMAR er ABB «Authorized Value Provider»

ABBs «Value Provider Program» er et globalt konsept hvor ABB-partner blir sertifisert og autorisert for utvalgte produkter og tjenester. KYMAR er en ABB-autorisert partner innen salg og support av lavspenningsmotorer.

Med å være ABB authorized value provider har KYMAR mulighet for å levere autoriserte tilbud på

Bilde til vegg Credo

Villa Paradiso vokser videre og får flere med på laget

 

Jan Vardøen og Trond Haug fortsetter å bygge publikums favoritt-restauranter, og får nå med seg Credo Partners på laget til å vokse videre.

Villa Paradiso har de siste ti årene utviklet seg til Oslos mest velkjente institusjon for autentisk italiensk mat- og restaurantopplevelse. Etter en vellykket åpning av Villa Vest på

GEIABILDE

Credo investerer i Geia Food

Den danske virksomheten Geia Food som utvikler og leverer matkonsepter til hele Skandinavia, får ny eierstruktur.

Geia Food som har sine danske kontorer i Aalborg og i Skælskør, ble skapt i 2014 som en fusjion mellom firmaene A-Frost og Mortensen Food.

Credo Partners overtar ca. 1. Desember 55 prosent, av aksjene og

iaas.-IMG_0557-1024x768

Another Oracle first for SYSCO – specialized on IaaS

Oracle Platinum partner SYSCO has earned the title as “Specialized partner on Oracle Infrastructure as a Service(IaaS)”. SYSCO is the first Nordic company to achieve this, with local Nordic recourses. The Company now holds 22 specializations and more than 350 certifications.

Since the founding of SYSCO in 2004, Oracle Infrastructure has been

Kragerø Energi sparer både tid og penger med SYSCOs IT-løsninger

Da Geir Elsebutangen, administrerende direktør i Kragerø Energi Holding, startet arbeidet med å effektivisere interne prosesser og kutte IT-kostnader, hadde han ikke hørt om SYSCO i det hele tatt. Etter en grundig evaluering av aktuelle IT-leverandører, var det imidlertid SYSCO som kom ut som det beste selskapet. -SYSCOs kompetanse er

Optimar11

Optimar lanserer Optilice 4

Under AquaNor i Trondheim vil Optimar lansere en ny og forbedret versjon av avlusningssystemet Optilice. Selskapet opplyser at Optilice 4 er enda mer skånsom for fisken og har bedre plass og bedre fordelingsløsning mellom behandlingskarene enn tidligere modeller.

Helt siden lanseringen av Optilice i 2016 har Optimar kontinuerlig jobbet mot målet

Optimar3

Optimar skyter fart

Optimar-konsernet økte omsetningen kraftig i fjor og veksten blir minst like stor i år. Vi passerer en milliard i omsetning i år og vel så det sier Håvard Sætre.

 

Les resten av artikkelen her

 

170704 -ICC - Enorm-suksess-med-avlusning

Enorm suksess med avlusningsløsning

Optimar har allerede solgt avlusningsanlegg for en halv milliard. De fikk ideen til løsninga i fjor og godkjennelsen i november.

Håvard Sætre, adm. direktør i Optimar, fortalte på NæringsDriv-konferansen fredag om nye ideer og forretningsområder som en følge av fusjonen mellom Optimar as på Giske, Peter Stette as i Skodje  og Seaside

1WM

Bevisst eierskap – av Wilhelm Mohn

Vi i Credo Partners er opptatt av bevisst eierskap, det vil si tydelighet i forhold til spørsmålet: «Hvorfor vil vi eie». Bevisst eierskap står ikke i motstrid med begrepet aktivt eierskap som brukes av de fleste eiermiljøer, men setter betydelig høyere krav til strategisk avklaring og bevissthet i forhold til

Velg din eier og leder med omhu

Bedrifter starter, vokser, møter utfordringer og dør – eller vokser videre? Riktig eierskap og lederskap er ofte et være eller ikke være for bedrifter i ulike faser og situasjoner. Dette var tema da Credo Partners og Interimleder inviterte til gratis seminar 10. mai.

Frokostseminaret «Velg din eier og leder med omhu»

Optimar leverer prosessanlegg til Aker Biomarines krilltråler

Aker Biomarines krilltråler som skal bygges hos Vard-gruppen i Norge, blir utstyrt med prosessanlegg fra Giske-bedriften Optimar.
Det fortalte konserndirektør for produksjon i Aker Biomarine, Webjørn Eikrem, da han holdt et foredrag på fiskerikonferansen The Next Wave i Giske, på Sunnmøre, torsdag.

Eikrem fortalte at avtalen med Optimar, som er lokalisert på

Rekordkontrakt til Optimar

Aker Biomarines krillfartøy har inngått kontrakt med Optimar:
Dette er den største kontrakten til Optimar noensinne. Kontrakten er verdt rundt 300 millioner kroner, opplyser direktør Peder Sette i Optimar.

Optimar skal utstyre det nye krillfartøyet som Aker Biomarine skal bygge hos Vard Brattvaag

Ny fabrikk
Optimar har ansvaret for systemet fra skutesida der krillen

Fiskeriministeren besøker Optimars stand på messe i Brussel

Fiskeriminister Per Sandberg besøkte tirsdag 25. april Optimars stand på verdens største sjømatmesse Seafood Expo/Seafood Processing Global i Brussel.

I samtale med EVP Sales & Marketing Asbjørn Solevågseide, EVP R&D Frode Kjølås og styreleder Pål Brynsrud var Sandberg spesielt opptatt av selskapets Optilice avlusingsanlegg for laks.

Standen var for øvrig meget godt

Optilice-bestillinger vil doble kapasiteten

 

Frode Håkon Kjølås i Seaside/Optimar forteller at de til nå har solgt og produsert 15 Optilice-linjer, som alle er i drift ute i næringen. Men etterspørselen er så god at når ordreboken er fullført vil det være dobbelt så mange i drift.

 

Les resten av artikkelen på kyst.no her

Invitasjon til frokostseminar: Velg din EIER og LEDER med omhu

Credo Partners og Interimleder AS inviterer til frokostseminar.

Praktisk informasjon:

Dato:  10. mai 2017
Tid: 08:00 – 09:45
Sted: BDO sine lokaler, Munkedamsveien 45 A, Vika Atrium, 0250 Oslo
Påmeldingsfrist: 3. mai 2017
Pris: Gratis

Trykk her for mer informasjon og påmelding.