Credo Partners

May 5, 20221 min

Med nytt navn og ny logo sluttføres fusjonen mellom Cegal og SYSCO. Nå heter selskapet Cegal.

Med nytt navn og brand skal Cegal innta nøkkelrolle i det grønne skiftet gjennom å bygge et nestegenerasjons teknologiselskap som gjør en bærekraftig framtid mulig. Vi former den digitale framtiden, og snur komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier. Dette skriver selskapet i en pressemelding 28.04.

Høsten 2021 ble det kjent at Cegal og SYSCO fusjonerte til én teknologileverandør. Selskapets visjon er å skape et ledende, globalt teknologiselskap som skal være en sterk bidragsyter i det grønne skiftet for hele energi-industrien, fra olje og gass til vannkraft og andre fornybare energikilder. Samtidig som de fortsetter å snu kompleks IT til digitale suksesshistorier for alle nye og gamle kunder i andre bransjer.

Se lanseringsvideoen for det nye brandet under:

Transformasjonen av den internasjonale olje- og gassektoren og dreiningen mot fornybare energikilder skjer nå i en rasende fart. Moderne, skybasert teknologi som forenkler komplekse IT-løsninger er nøkkelen til suksess. Både SYSCO og Cegal har begge lang erfaring med digitalisering og modernisering med kunder i denne sektoren.

Vi skal være tydelige på hva vi driver med; industriell programvare, konsulenttjenester i verdensklasse, samt leveranse av sikre og stabile skydriftstjenester. Slik blir vi en sterk bidragsyter for å drive frem det grønne skiftet, samtidig som vi også skal håndtere andre industriers utfordringer.

- Konsernsjef Dagfinn Ringås i Cegal
 

    1080
    2