top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Communicate becomes Norway's leading Microsoft consulting house as a part of Aimbot

Press release 29.11.2021 | Press release in Norwegian to follow


On Wednesday 24 November, Credo Partners signed an agreement with Communicate Norge AS to become part of the investment with project name Aimbot. The transaction is expected to be completed during 2021.

FOTO: COMMUNICATE

The acquisition of Communicate completes the platform As the latest addition to the platform, Communicate complements the other companies with expertise in integration and development, digital service platforms and consulting related to strategy, digitization and architecture. Through cooperation with the other companies, Communicate will be able to offer a broader service portfolio to its stable customer base, which includes some of Norway's largest companies. Following the transaction, the sum of the companies' expertise covers the entire Microsoft product portfolio making the group a one stop shop for Microsoft technology and related services. Simultaneously, the companies’ focus on proximity to customers, local anchoring and unique cultures will be maintained and further developed.


 

Communicate Norge AS blir Norges ledende Microsoft konsulenthus sammen med selskapene som utgjør Aimbot


Onsdag 24. november signerte Credo Partners en avtale med Communicate Norge AS om å bli en del av satsningen med prosjektnavn Aimbot. Transaksjonen forventes gjennomført i løpet av 2021.Om Aimbot

Aimbot er prosjektnavnet på Credo Partners nye investeringsplattform innen IT service og vil etter transaksjonen bestå av selskapene Communicate, Skill, AITC, Pilaro, og eSeven. Summen av selskapene representerer Norges største uavhengige Microsoft partner med ekspertise på utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM og MS 365, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse.


Aggregert omsetter selskapene for i underkant av NOK 500 millioner med ansatte ved kontorer i Oslo, Sarpsborg, Halden, Asker, Stavanger, Sandnes, Bergen og Tønsberg.Oppkjøpet av Communicate kompletterer plattformen

Som det siste tilskuddet til plattformen kompletterer Communicate de øvrige selskapene med ekspertise på integrasjon og utvikling, digitale tjenesteplattformer og rådgivning knyttet til strategi, digitalisering og arkitektur. Gjennom samarbeid med de øvrige selskapene vil Communicate kunne tilby en bredere tjenesteportefølje til sin stabile kundebase som inkluderer noen av Norges største virksomheter.


Etter transaksjonen dekker summen av ekspertkompetansene til selskapene hele Microsofts produktportefølje og gjør gruppen til en totalleverandør av Microsoftteknologi, som gir en sterkere leveransekraft enn selskapene har individuelt. Samtidig skal dagens lokale forankringer, fokus på nærhet til kunder og selskapenes unike kulturer beholdes og videreutvikles.- Det å bli en del av dette samarbeidet og få være med å bygge opp en helhetlig plattform med leveransekapasitet på tvers av Microsoft porteføljen er utrolig spennende! Communicate har bygget opp en sterk markedsposisjon over 25 år innenfor integrasjon og digital tjenesteplattform, og sammen med de andre selskapene åpner det seg enorme muligheter som vi ikke kunne ha tatt alene. Nå er det bare å brette opp ermene, og starte den utrolig spennende reisen!

Espen Stensund, CEO i Communicate Norge AS
Om samarbeidet og fremtiden


- Med Communicate er vi nå over 300 ansatte som sammen står klare for å hjelpe eksisterende og nye kunder med å utvikle sin forretning ved hjelp av programvare fra Microsoft. Vi er svært glade for at Communicate valgte oss og vi gleder oss over å ha fått enda flere høyt kompetente og motiverte medarbeidere med på laget. Sammen skal vi skape Norges største og beste uavhengige Microsoft-kompetansehus.

Odd Nymark, CEO i Aimbot AS
- Vi etablerte Aimbot-prosjektet i juni 2021 gjennom oppkjøpene av Pilaro og eSeven, og satt et mål om å bruke 3 år på å tilegne oss kompetansen vi behøvet for å kunne tilby IT-tjenester med en holistisk tilnærming basert på Microsoft teknologi til store SMBer og enterprise kunder i Norge. Etter oppkjøpene av Skill og AITC i oktober og nå Communicate kan vi kalle oss totalleverandør etter 6 måneder i drift, som betyr at vi har kjøpt oss mer tid til å videreutvikle gruppen til den ledende norske neste-generasjons IT service aktøren selskapene fortjener å være. Vi er svært entusiastiske over å få Communicate med på laget. Selskapet besitter unik kompetanse bygget over 25 år og vi har fått et svært godt inntrykk av de ansatte vi har møtt gjennom prosessen og gleder oss til å starte samarbeidet.

Gudmund Killi, Styreleder i Aimbot AS og Managing Partner i Credo Partners AS
Om Communicate Norge Communicate Norge AS er et norsk IT-selskap som ble grunnlagt i 1996. Selskapet driver konsulentvirksomhet og leverer tjenester innen strategi, rådgivning og utvikling. Communicate utvikler også egne produkter og har en forvaltningsavdeling. Vi jobber primært med digitale tjenesteplattformer, integrasjon og nærliggende teknologier. Selskapet har avdelinger i Oslo, Halden og Stavanger.Om Credo Partners

Credo Partners skalerer opp virksomheter i partnerskap med investorer og gründere. Credo har spesialisert seg på å utvikle mellomstore gründer- og familieselskaper til skalerbare og bærekraftige forretningssystemer, og fokuserer på sektorene industri, B2B-tjenester, forbrukervarer og helse.


Andre om saken:
236 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page