top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Etablerer ledende Microsoft partner

Pressemelding, 04.07.2021


Gründere, ledelse og ansatte i eSeven AS og Pilaro AS (Selskapene) går sammen med Credo Partners og etablerer Aimbot – en ny vekstplattform for Microsoft-fokuserte IT-serviceselskaper. Samtlige gründere og ledere samt de fleste ansatteaksjonærene, fortsetter på eiersiden i den nye plattformen hvor Credo Partners vil representere rundt 60% av eierskapet.


Ledelsene i Selskapene fortsetter i sine roller, mens Gudmund Killi tiltrer som styreleder i morselskapet. Gründere og ledelse får med seg Credo Partners (Credo) for å realisere en fremoverlent utviklingsplan som omfatter organisk og oppkjøpsdrevet vekst. I tillegg har ledelsene og Credo i fellesskap identifisert områder knyttet til drift med potensiale for forbedring gjennom samarbeid på tvers av Selskapene.


Høy aktivitet og fokus på utvikling, samarbeid og styrking av posisjon fremover

Selskapene opplever rekordhøy pågang fra kunder. De ser nå frem til å samle kreftene bak verdiskapningsprogrammet og å få i gang samarbeidet for å videreutvikle selskapenes verdiforslag til kunder og en felles posisjon som en ledende og innovativ aktør i markedet.


«I Pilaro er vi opptatt av å være den beste mulige forretningspartneren for kundene våre. Våre ambisjoner er høye, og vi jobber hver dag med å forstå, forenkle og utvikle kundenes prosesser og å øke deres lønnsomhet. Vi har store pågående leveranser og en solid pipeline, så det passer godt med ekstra muskler i perioden som kommer. Et større faglig miljø og engasjerte nye eiere vil motivere oss til å levere de beste løsningene for kundene våre. Vi har store forventninger til samarbeidet med eSeven og Aimbot og vi ser virkelig frem til å komme i gang» sier Richard Larsen, CEO i Pilaro AS.


«Hos eSeven mener vi dette er en gladnyhet for alle kundene våre, uavhengig om de benytter Ax, Nav eller Dynamics 365 versjoner. De vil fortsatt oppleve oss som den lydhøre, kompetente og effektive samarbeidspartner som er pålitelig i leveranser. Kundene vil også oppleve at vi gjennom det nye samarbeidet i enda større grad kan imøtekomme deres behov for spesielt tilrettelagte funksjoner i løsningen - og levere dem hurtigere enn tidligere. Fortsatt vil vi være den erfarne rådgiveren og samtalepartneren når kundene har behov for ny endring i sine virksomheter. For våre ansatte vil det nye fellesskapet legge til rette for at vi kan stimulere og ytterligere forsterke den faglige utviklingen innenfor alle deler av vår virksomhet og fremstå som en enda mer attraktiv arbeidsplass for eksisterende og nye medarbeidere,» sier Geir Atle Lima, CEO i eSeven AS.


Om Credo Partners

Credo Partners investerer i partnerskap med eiere av små og mellomstore virksomheter. Fellesnevneren for investeringene er at selskapene står foran store muligheter, hvor det å få inn en aktiv medeier gir et langt sterkere fundament for fremtidig suksess. Porteføljen spenner over mange ulike bransjer, som IT tjenester, konsumentvarer, helsetjenester og havbruk.


«Vi er veldig imponert over hva nåværende eiere og ledelse har bygget opp. Selskapene har en flott evne til å utvikle sine produkter og tjenester basert på hva kundene faktisk etterspør og dyp kunnskap om driftskritiske applikasjoner og Microsoft teknologi. Vi skal jobbe aktivt sammen med våre partnere i ledelsene og øvrige ansatte for å bidra til å forsterke selskapenes suksess,» sier Gudmund Killi, Managing Partner i Credo Partners.


Om Pilaro AS
Pilaro AS (www.pilaro.no) er en strategisk forretningspartner med sterkt bransjefokus, som leverer Microsoft Dynamics 365 Business Central og Power BI, samt sin egenutviklede bransjeløsning for produksjon og prosjekt, Pilaro Industry Solution. Pilaros forretningsstrategi er å forstå kundenes prosesser, skape trygghet, og å være en profesjonell partner, med spesiell satsning på bransjeløsninger innenfor produksjon, service, prosjekt og prosjektstyring. Konsulentene i Pilaro har høy kompetanse og er dyktige til å kombinere teori med praktisk erfaring. Kombinasjonen god markedskunnskap, omfattende bransjeerfaring, og kunnskap om Microsoft sine løsninger, gjør Pilaro til et trygt valg som leverandør.


Om eSeven AS

eSeven AS (www.eseven.no) er et selskap basert i Sandnes som jobber med virksomhetsstyring/ERP og digital transformasjon basert på Microsoft Dynamics 365 plattformene. Våre kompetente medarbeidere har årelang erfaring i arbeid med å flytte virksomheter ut av eldre ERP-plattformer over til Dynamics 365. Vår løsning har sterke verktøy for prosjektplanlegging og gjennomføring, og vi har særlig kompetanse fra arbeid i bedrifter med prosjektorientert aktivitet og serviceoppdrag samt produksjonsvirksomheter. eSeven ønsker å arbeide tett sammen med kundene, og setter oss grundig inn i virksomhetsprosessene for på den måten skape det beste grunnlag for løsninger som innfrir kundeforventningen. De siste årene har eSeven vært Gaselle virksomhet.


For ytterligere informasjon kontakt: Navn: Gudmund Killi, Styreleder, Aimbot AS

Mobil: +47 924 53 300768 views0 comments

Kommentare


bottom of page