top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Evidi: Skill Communicate relanserer og øker ambisjonene

Skill Communicate AS bytter navn til Evidi. Det skriver selskapet i en pressemelding 29.08. Det nye selskapet er en av Norges største tilbydere av tjenester med Microsofts løsninger i sentrum.

Jørn Seglem tiltrådte som konsernsjef tidligere i år. (Foto: Alexandra Gjerlaugsen, Bielke & Yang)


Evidi er et resultat av sammenslåingen av it-konsulentselskapene Eseven, Pilaro, Communicate, Skill og Albatross it. Selskapet har 300 ansatte på tolv kontorer i Oslo, Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger og Tønsberg. Omsetningen i 2021 var på

nær 500 millioner kroner, og listen frem mot 2026 legges høyt:


– Vi skal doble oss og bli et milliardselskap. Veksten skal komme primært gjennom gode kundeopplevelser, ved å etablere oss i resten av Norden, og vi kan heller ikke utelukke at det blir noen oppkjøp om spennende muligheter dukker opp, sier konsernsjef Jørn Seglem i en pressemelding. Han tiltrådte sin rolle tidligere i 2022.

Det nyeste skuddet på stammen er en fersk etablering i Danmark. Her skal selskapet i første omgang bistå med støtte til forretningssystemer, og planen er en rask oppskalering.

I kortene ligger også en oppstart i Sverige i løpet av det neste året.Vi skal vise kundene verdien data skaper


Evidi er inspirert av det latinske ordet evidens, som står for noe helt innlysende, bevismateriale eller resultat av undersøkelse som støtter en antagelse.


– Mange ledere sier det er vanskelig å forstå verdien som alle teknologiinvesteringene skaper, og det er akkurat her vi har en rolle å spille. Vi skal sikre at investeringer rotfestes i forretningsplanen slik at kundene enklere kan gripe nye muligheter med rask digital utvikling. De skal forstå verdien som skapes av og med data, sier Seglem.Ansatte får ta del av verdiskapningen


Evidi ønsker at så mange ansatte som mulig har anledning til å bli medeiere av selskapet, og har et aksjonærprogram med gunstige vilkår. Til nå har nærmere 60 prosent enten blitt aksjonærer, eller flagget et ønske om å bli det.

– Vi er utrolig stolte av at så mange kolleger ønsker å eie sin egen arbeidsplass. Vi skal være et verdi-drevet selskap der ansatte får muligheter til å vokse faglig og personlig, og der de opplever at de får ta del av verdiskapingen økonomisk, sier Seglem.Andre om saken:

465 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page