top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Ferdmagasinet: Frisk Gruppen og Sysco solgt for bærekraftig utvikling og videre vekst

I verdirealiseringen av disse to selskapene er det Credo Partners som representerer det aktive eierskapet, og Ferd bistår som finansiell partner. Begge selskapene har hatt en fin utvikling under Credos eierskap. Mens Frisk Gruppen får ny eier i danske Falck, vil Ferd fortsette sitt eierskap gjennom Credo, når Sysco nå fusjonerer med det norske IT-selskapet Cegal for å få fart på det grønne skiftet i energisektoren.Teknologi-selskapet Sysco har vært i Credo Partners eierskap med Ferd som finansiell partner siden 2016. Mens Sysco i hovedsak leverer smarte nettsky og datastrømteknologier innen fornybar energi, har Cegal tradisjonelt vært en digitaliseringspartner for den globale olje- og gassindustrien. Sammen sitter selskapene på verdifull kompetanse og innsikt som er nødvendig for å drive frem det grønne skiftet.


Frisk-gruppen har sine røtter i Oppfølgingsenheten Frisk og Din Utvikling, som ble fusjonert i forbindelse med oppkjøpet gjort av Credo Partners i 2018 med Ferd som finansiell partner.


Frisk er den største leverandøren av arbeidsinkluderingstjenester til NAV i Norge, i tillegg til å være markedsledende innenfor bedriftshelse og rehabilitering. Selskapet har opplevd eventyrlig vekst de siste årene.


Investeringsmandatet Special Investments handler om unike situasjoner i etablerte selskaper, der Ferd kan være en god partner og bidra med kapital for å frigjøre verdiskapningspotensiale

- Kristian Eikre, Investeringsdirektør hos Ferd


Les hele artikkelen publisert Ferdmagasinet her


94 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page