top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Gründerne i MMC First Process nominert til Entrepreneur of the Year

Petter Leon Fauske og Leif Roger Gjelseth fra MMC First Process har blitt nominert til Entrepreneur of the year av EY, og kom seirende ut av regionsfinalen for Møre & Romsdal som ble arrangert forrige uke.


Foto: Bård Gudim


I årets nominasjon er det mange dyktige regionale finalister som virkelig evner å tenke nytt, se muligheter og skaper varige verdier og arbeidsplasser, uttaler EY på sine nettsider.


Det er 22. gangen konkurransen avholdes i Norge, og 37. gang internasjonalt. Kåringen har som mål hedre virksomhetene, og menneskene bak – som mestrer kunsten å skape langsiktig og bærekraftig vekst. Verdiskaping er hjertet av innovasjon og fremgang. Det er drivkraften som former og transformerer samfunn. Gjennom kreativitet, entreprenørskap og hardt arbeid skapes ikke bare økonomisk vekst, men også muligheter, arbeidsplasser og bærekraftig utvikling.


Fem vekstskapere vant regionsfinalen for Møre & Romsdal, og gikk videre fra regionskåringen som ble avholdt i Ålesund 16.november. Blant syv nominerte var de fem vinnerne Petter Leon Fauske og Leif Gjelseth i MMC First Process, Gry Cecilie Furstrand Sydhagen i Metizoft, og Tore Hovland og Fredrik Friberg i Sjømatkompaniet.


- Det var mange gode nominerte i år, som alle fortjener en honnør for den viktige jobben de gjør for samfunnet. Særskilte gratulasjoner går likevel til de finalistene som gikk videre til landsfinalen i Oslo, sier leder for EY Ålesund, Ivar-André Norvik.


I Oslo, 6. februar, skal vinnerne fra regionskåringene konkurrere om tittelen som «Entrepreneur Of The Year», og om en plass i den globale finalen i Monaco.


- Jeg er både stolt og ydmyk av å bli nominert til en slik høythengende pris sammen med medgründer Leif Gjelseth. Det å bli nominert er en anerkjennelse av all standhaftighet, skapertrang og skaperglede som er gjort gjennom flere tiår i inn- og utland, skriver Petter Leon Fauske om nominasjonen.


Han beskriver videre hva som har vært avgjørende for selskapets suksess:

- Nøkkelen for suksess har vært den samla krafta i helheten og kompetansen til partnere og støttespillere og ikke minst, ALLE ANSATTE!!! Dette handler om samhandling og mangfold på tvers av lokasjoner, landegrenser, kompetanseområder og personer. Vi jobber sammen, skaper sammen og vinner sammen og tror på at vi samlet sett kan skape magi ved at 1+1 … ja det kan bli 3.


EY om saken her

MMC First Process om saken her

NRK om saken her


24 views0 comments

Comentarios


bottom of page