top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Ingrid Bredholt nomineres til BO BEDREs Designpris 2021: Årets Nykommer

For trettende år på rad hyller BO BEDRE norsk design: - Prisen gis til et talent som har gjort seg bemerket og evnet å bryte ut av mengden med sitt arbeid, og som vi har stor tro på for fremtiden. Ingrid Bredholt er blant de nominerte.


Future Holds

Det har tidligere i år vært stor oppmerksomhet rundt møbelkolleksjonen Future Holds. Kolleksjonen består av et utvalg Varier-stoler, som Ingrid Bredholt har trukket om i samarbeid med den danske tekstilprodusenten Kvadrat.


– Noen av stolene er trukket i rene naturmaterialer, som sau- og lakseskinn. Andre er trukket i spesialvevet ull produsert på Vestlandet. Lakseskinn er et veldig sterkt materiale som vi nesten ikke bruker, selv om det finnes mye av det. Det ser litt deilig tacky ut, fordi det ligner på reptilskinn, sier Bredholt.


Ingrid Bredholt nomineres til Årets Nykommer sammen med Studio Sløyd og Julia K. Persson.

Ingrid Bredholt

I sin begrunnelse for Ingrids nominasjon skriver BO BEDRE:


-Som én av to bak det grensesprengende Oslogalleriet Sorgenfri, fanget Ingrid raskt vår oppmerksomhet. Da hun også inngikk samarbeid med Variér om å redesigne og kle om noen av den norske møbelprodusentens mest ikoniske møbler, var vi solgt. I tillegg har hun utviklet et eget tekstil i samarbeid med Kvadrat. Utdannet motedesigner med eget klesmerke, viser Ingrid at det finnes ingen båser innen design, mote og kunst. Kun kreativitet.


Vinnerne av BO BEDRE DESIGNPRIS 2021 kåres av en profesjonell, uavhengig jury og avsløres på bo-bedre.no og @bobedrenorge den 1. september.


Andre om saken:

D2 om møbelkolleksjonen her

54 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page