top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Marius Andersen inntrer som finansdirektør i Skill Communicate

Jørn Seglem tok plass som administrerende direktør den 1. mai. Marius Andersen blir en ny og viktig brikke for å kunne levere på selskapets store ambisjoner for ansatte og kunder. 

Jørn Seglem (venstre) og Marius Andersen (høyre) Foto: Alexandra Gjermundsen/Bielke & Yang


Unik mulighet


Marius Andersen kommer fra stillingen som Group CFO i Infocare Group, og har tidligere jobbet i Tietoevry.


- Jeg har hatt en fantastisk tid i InfoCare, hvor jeg har fått være med på en utrolig spennende endringsreise. Selskapet leverer nå en solid bunnlinje og vekst i Norden, og det føles tilfredsstillende å forlate selskapet i denne tilstanden. Da jeg fikk presentert selskapene og den tydelige vekststrategien i Skill Communicate, var dette noe jeg ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne unike muligheten, sier Andersen. 


Jørn Seglem tok plass som administrerende direktør den 1. mai. Marius Andersen blir en ny og viktig brikke for å kunne levere på selskapets store ambisjoner for ansatte og kunder. 


Viktig bidragsyter


Marius Andersen går inn i den nye konsernledelsen hos Skill Communicate i august. De nylig sammenslåtte selskapene leverer helhetlig på tvers av Microsoft sin teknologiplattform. 


- Vi har nå samlet fem selskaper som hver for seg har engasjerte ansatte og ledende ekspertise på rask digital utvikling. Med vår viktigste eiendel, de ansatte, tungt representert også på eiersiden sikrer vi et felles blikk på økt verdiskapning fremover, sier Seglem. I tillegg har selskapene veldig tette bånd til kundene. Kombinert gjør dette oss rigget for både videre vekst, synergier og økt lønnsomhet. Marius vil bidra til at vi bygger et neste generasjons IT-selskap som er ledende på å hente ut verdi av teknologi for kundene.


155 views0 comments

Kommentare


bottom of page