top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Med nytt navn og ny logo sluttføres fusjonen mellom Cegal og SYSCO. Nå heter selskapet Cegal.Med nytt navn og brand skal Cegal innta nøkkelrolle i det grønne skiftet gjennom å bygge et nestegenerasjons teknologiselskap som gjør en bærekraftig framtid mulig. Vi former den digitale framtiden, og snur komplekse IT-utfordringer til digitale suksesshistorier. Dette skriver selskapet i en pressemelding 28.04.


Høsten 2021 ble det kjent at Cegal og SYSCO fusjonerte til én teknologileverandør. Selskapets visjon er å skape et ledende, globalt teknologiselskap som skal være en sterk bidragsyter i det grønne skiftet for hele energi-industrien, fra olje og gass til vannkraft og andre fornybare energikilder. Samtidig som de fortsetter å snu kompleks IT til digitale suksesshistorier for alle nye og gamle kunder i andre bransjer.


Se lanseringsvideoen for det nye brandet under:


Transformasjonen av den internasjonale olje- og gassektoren og dreiningen mot fornybare energikilder skjer nå i en rasende fart. Moderne, skybasert teknologi som forenkler komplekse IT-løsninger er nøkkelen til suksess. Både SYSCO og Cegal har begge lang erfaring med digitalisering og modernisering med kunder i denne sektoren.


Vi skal være tydelige på hva vi driver med; industriell programvare, konsulenttjenester i verdensklasse, samt leveranse av sikre og stabile skydriftstjenester. Slik blir vi en sterk bidragsyter for å drive frem det grønne skiftet, samtidig som vi også skal håndtere andre industriers utfordringer.

- Konsernsjef Dagfinn Ringås i Cegal

108 views0 comments

Comments


bottom of page