top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Meet the Team

Updated: Apr 19, 2023

Hittil i 2021 har vi fått tre nye kollegaer i Credo-teamet. Vi har stilt de tre spørsmål for å komme litt tettere på, og er glade for å kunne introdusere de her. Ragnhild, Mathias og Shamaila forteller blant annet hvorfor de ville jobbe hos oss, og deler sine interesser.


Ragnhild Støer: Investment Associate


Ragnhild ble ansatt i mars, og har tidligere jobbet som aksjeanalytiker i USA, London og Oslo. Hun jobber nå tett med videreutvikling av Mill og bruker mye tid på nye investeringsmuligheter.


Mathias Wille: Investment Associate


Mathias startet hos Credo i sommer, og har erfaring fra aksjeanalyse og ansvarlige investeringer. I dag jobber han primært på Tellus- og Globus Wine-teamene.


Shamaila Parveen: Office Assistant


Shamaila startet i Credo Partners i August i år, og har tidligere erfaring fra service-bransjen. Hun sørger for at administrasjonen og kontordriften går på skinner, og er en viktig støttespiller for teamet.


Hva var avgjørende for at du ville jobbe med oss?


R: Jeg fikk allerede i rekrutteringsprosessen inntrykk av et solid og godt miljø. Porteføljen til Credo består av en spennende variasjon som var tiltalende, og jeg fikk også inntrykk av at arbeidshverdagen ville være svært varierende. I tillegg er det et lite team, som gjør at du automatisk blir en viktig spiller.


M: I første omgang var det viktigste for meg å komme nærmere selskapene jeg jobber mot og menneskene bak disse. Jeg var også opptatt av å jobbe i et selskap med et tydelig nordisk fokus når jeg skulle flytte hjem til Norge fra London. I samtalene med Credo ble det tydelig at dette er en veldig bred rolle med mye potensiale for personlig vekst, mange kontaktflater mot selskapene vi jobber med og en tydelig spesialisering på å utvikle nordiske SMBer.


S: Credo appellerte i stor grad til meg fordi de gav meg muligheten til en variert arbeidshverdag der jeg får jobbe med en kombinasjon av ulike oppgaver. Som Office Assistant får man mulighet til å bidra til, og tilrettelegge for, bedre flyt i arbeidshverdagen til kollegaer. Det finner jeg svært givende. Ikke minst samsvarer det godt til mine personlige egenskaper.Fortell litt om din opplevelse av oppstartsfasen, er det noe som har overrasket deg?


R: Det har vært en bratt læringskurve fra start, men heldigvis er jeg omgitt av mennesker som har god kontroll på det de driver med. Jeg gikk inn i noe helt nytt som jeg ikke har erfaring med fra tidligere. Livet som aksjeanalytiker er annerledes fordi den jobben handler mer om å ha meninger om det andre driver med, men her skal man selv inn og skape noe – noe jeg syns er veldig givende! Jeg satte stor pris på at det var rett inn i en You fix -stemning ganske tidlig- da blir det ekstra gøy når det flyter. (Jeg føler allerede det har blitt litt glemt at jeg startet i mars, både av meg og teamet!)


M: Jeg kom inn med et åpent sinn og var forberedt på en bratt læringskurve da jeg ikke har drevet med transaksjoner tidligere. Flat arbeidsfordeling og innflytelsesstruktur gjør at vi får være med på litt av alt, med en forventning om å ta utfordringer på strak arm etter hvert som de kommer. Jeg opplever at jeg blir gitt mye tillit, og at kulturen bygger opp rundt en felles interesse om at vi alle kommer oss opp og frem slik at systemet blir mer skalerbart.


S: Det jeg setter mest pris på er tilliten og friheten jeg får fra teamet. Alle har samme innstilling til at vi bidrar med ulike og unike kvaliteter og tar vurderinger basert på det. Det skaper en god sirkel og et positivt miljø der alle ønsker å hjelpe hverandre. Jeg er svært godt tatt i mot!

Del noen av interessene dine


R: Jeg trives i naturen og fjellet, og driver stort sett med alle varianter av sykkel og ski. Når det er sagt er min store guilty pleasure Reality-TV.....


M: Jeg er kronisk nysgjerrig på det meste som er nytt, og er glad i å reise og møte nye mennesker. Nå som jeg er tilbake i Norge gleder jeg til å kunne bruke mer tid på fjellet. Ellers er det svært passende å jobbe med et dansk vinselskap (Globus Wine), da jeg setter stor pris på mat og drikke


S: Barna mine på 4 og 7 år opptar mye av tiden min utenfor jobb, og det er de som holder meg i aktivitet! Vi er glad i turer i naturen, både lokale grillturer, men også det å kaste seg i bilen og dra på uforutsigbare hytteturer. Det siste året har vi vært innom Geiranger og Molde, og tidligere kjørte vi gjerne gjennom Skandinavia og ned til Sveits, Bulgaria og Italia. Ellers setter jeg stor pris på litt alenetid for meg selv, og er nesten avhengig av det for å hente energi.983 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page