top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

MMC First Process kåres til "Årets bedrift 2022"

Møre og Romsdal fylkeskommune har siden 1991 delt ut prisen «Årets bedrift», og tirsdag 14.03 var vedtaket i kultur-, næring- og folkehelseutvalet enstemmig: MMC First Process i Fosnavåg og Skodje tildeles fylkesprisen «Årets bedrift 2022».- Dette er først og fremst ei solid anerkjenning til alle tilsette for jobben som blir gjort, og som gode ambassadørar. Det er for oss ei stor ære å motta ein slik pris, som inspirerer til å halde fram med å ta samfunnsansvar og ha stort engasjement i å utvikle havbruksnæringa, sier Petter Leon Fauske, CEO i MMC First Process.


Verdig mottaker


Utvalgsleder Marit Nerås Krogsæter sier at virksomhetens solide vekst, sterke rolle i regional næringsutvikling, internasjonalisering, miljøprofil og organisasjonsstrategi gjør MMC First Process til en verdig mottaker av prisen.


- Selskapet har ei sterk rolle i regional næringsutvikling og er ei drivkraft for innovasjon og nyetablering, seier Krogsæter.


Motiverer til innsats for samfunnet


Fylkesprisen skal gå til en bedrift som på en eller flere måter har utmerket seg, og skal bidra til å motivere og inspirere næringslivsledere i fylket til innsats for samfunnet.


Vurderingskriteriene for tildeling av prisen "Årets bedrift" er bedriftsøkonomisk vurdering, virksomhetens rolle i regional næringsutvikling, miljøprofil, organisasjon og ledelse, samt strategi for å ta imot lærlinger.


Andre om saken:

41 views0 comments

Comentarios


bottom of page