top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Skill AS and Albatross IT Consultants AS (AITC) become part of Aimbot

Press release 19.10.2021 | Press release in Norwegian to follow


On Friday 08.10, Skill AS and Albatross IT Consultants AS signed an agreement with Credo Partners to become part of their investment with the project name Aimbot. With that, Aimbot now consists of the companies; Skill, Albatross, Pilaro and eSeven - together they become Norway's leading independent Microsoft consulting house. Ambot was created in June 2021 with an ambition to build a next generation Microsoft-focused IT services company.


The companies that now make up Aimbot will bring expertise from the entire Microsoft portfolio, and will after the acquisition be able to deliver along the entire value chain, including Dynamics 365 ERP and CRM, data and analysis, Office 365 and collaboration, security, modern infrastructure based on Azure, licensing advice and more. The collaboration will give the companies a greater impact as a total supplier to Microsoft, while the companies will be able to maintain closeness to customers and their unique culture.


 

Skill AS og Albatross IT Consultants AS (AITC) går inn i Aimbot - blir Norges ledende Microsoft konsulenthus


Fredag 08.10 signerte Skill AS og Albatross IT Consultants AS en avtale med Credo Partners om å bli en del av deres satsning med prosjektnavnet Aimbot. Med det består Aimbot av selskapene; Skill, Albatross, Pilaro og eSeven – sammen blir de Norges ledende Microsoft konsulenthus.


Selskapene som utgjør Aimbot tar med seg kompetanse fra hele Microsoft-porteføljen og vil etter oppkjøpet kunne levere langs hele verdikjeden, inkludert Dynamics 365 ERP og CRM, data og analyse, Office 365 og samhandling, sikkerhet, moderne infrastruktur basert på Azure, lisensådgivning med mer. Samarbeidet vil gi selskapene en større gjennomslagskraft som en totalleverandør på Microsoft, samtidig som selskapene får beholde nærheten til kundene og sin unike kultur.


Aimbot


I juni 2021 gikk gründerne, ledelsen og de ansatte i eSeven AS og Pilaro AS (Selskapene) sammen med Credo Partners og etablerte Aimbot under norsk eierskap. Ideen var å bli en ny vekstplattform for Microsoft-fokuserte IT-serviceselskaper, der samtlige gründere og ledere, samt de fleste ansattaksjonærene, fortsetter på eiersiden i den nye plattformen, hvor Credo Partners vil representere rundt 60% av eierskapet. Nå går også de ansatte og lederne i Skill og Albatross IT Consultants AS (AITC), inn i samarbeidet og blir med det en del av satsningen.


Match made in heaven


Det var våren 2021 det hele startet med at Skill og Albatross (AITC) raskt fant tonen. Begge selskapene hadde et ønske om å vokse i takt med den økende pågangen fra kundene i markedet, og så mulighetene ved at de sammen ville bli det ledende konsulenthuset på Microsoft CRM i Norge.


«Vi ser en kraftig konsolidering i IT-bransjen. Det er tydelige fordeler ved å være større, og klare synergier å hente og i økende grad utfordrende å være liten. Behovet for å vokse er der for å skape de riktige mulighetene for våre ansatte. Som en større aktør vil vi være aktuelle for større prosjekter, og mer spennende oppgaver, samt bli mer attraktiv for talenter og enda mer spennende fagmiljøer.», sier Skill AS gründer og daglig leder Kai Atle Rød.


«Når vi så ble introdusert for Credo Partners vekstplattform Aimbot, bestående av Pilaro og eSeven, ble valget om å gå inn i et samarbeid med disse enkelt. Sammenslåingen vil medføre at vi utvider våre prosjekter og leveranser til også å inkludere Microsoft ERP, og blir en totalleverandør på Microsoft teknologi. I tillegg deler vi de samme tankene om fremtiden, og har sammenfallende verdier, som er et svært godt utgangspunkt for en god kulturell match.», forteller Rød.


Om samarbeidet og fremtiden


«Dette er en ordentlig gladsak! Det har vært stor interesse for Albatross sine tjenester og ikke minst våre verdifokuserte prosjekttilnærmeringer. Sammen med eSeven, Pilaro og Skill får gruppen enda større kapasitet, faglig tyngde og supplerende tjenesteområder som gjør at vi vil være i stand til å bli en «one stop shop» strategisk partner for våre eksisterende og fremtidige kunder.» sier Stein Holte, Daglig leder i Albatross IT Consultants (AITC).


Også CEO i Aimbot, Odd Nymark ser frem til det tette samarbeidet med Skill AS og AITC:

«Med Skill og Albatross på laget har Aimbot tatt et viktig skritt på veien mot å skape Norges ledende IT service partner fokusert på Microsoft teknologi. Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med alle de flinke folkene i Albatross og Skill for å sikre at våre kunder skal få tilgang til kompetanse og produkter i verdensklasse.», sier Nymark


Morsomt å se at de ansatte er med


Når avtalen ble en realitet viste selskapene med deres eiere og ansatte et vanvittig engasjement og stor tro på satsningen, der over 98% av ansattaksjonærene ønsket å reinvestere i det nye selskapet med betydelig overtegning sier Nymark.


«Tilbakemeldingene fra de ansatte har vært helt fantastisk. Ansattaksjonærer i Skill og Albatross har vist et utrolig engasjement og en sterk vilje til å investere sine sparepenger i Aimbot, noe som førte til en betydelig overtegning. Dette er en viktig bekreftelse fra ansatte i begge selskaper om at de har svært stor tro på satsningen og felles fremtid.» sier Kai Atle Rød.


Om Skill

  • Skill er et IT – konsulentselskap som leverer forretningskritiske løsninger og innfører disse på en måte som sikrer at man får ut de gevinstene som investeringen i teknologiske løsninger skal gi

  • Skill leverer teknologi basert på Microsoft sin brede teknologiportefølje - med fokus på å skape produktive og effektive arbeidsprosesser, engasjerte kundereiser, innsikts- og dataplattformer, samt en moderne og sikker infrastruktur som skalerer


Om AITC

  • AITC er et konsulenthus som har implementert og utviklet forretningsløsninger siden 2001. Selskapet startet først med å levere tjenester på CRM, med årene utvidet selskapet sin forretningsportefølje og er nå en ledende aktør innen forretningsløsninger

  • Vår oppgave er å veilede deg i din digitale transformasjon, slik at virksomheten din fortsatt kan være fremgangsrik i lang tid framover


Om Credo Partners

  • Credo Partners skalerer opp virksomheter i partnerskap med investorer og gründere. Credo har spesialisert seg på å utvikle mellomstore gründer- og familieselskaper til skalerbare og bærekraftige forretningssystemer, og fokuserer på sektorene industri, B2B-tjenester, forbrukervarer og helse


Andre om saken:
635 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page