top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

Sysco kjøper svensk SQL-spesialist

Updated: May 24, 2021

Nå gjør Sysco enda et oppkjøp når de kjøper 100% av aksjene i svenske SQL Service, og fortsetter med det sitt oppkjøpsmoment med en ytterligere styrking av den internasjonale virksomheten.


SQL Service ble startet i 2009 og har 22 ansatte med hovedkontor i Stockholm. De har kunder både innen privat og offentlig sektor, og er spesialisert på overvåking, support og drift av SQL Server og med tjenester innen SQL-utvikling, Power BI og Azure.


Sysco, den norske Oracle-partneren, overtar den svenske spesialisten på Microsoft SQL Server. Oppkjøpet gir selskapet 22 Microsoft-eksperter.


- Gjennom oppkjøpet av SQL Service styrker vi både vår tjenesteportefølje rundt overvåking, integrasjon og utvikling av kritiske databaser, samt bredden i vår spisskompetanse på Microsoft generelt og Business Intelligence spesielt. Eksplosjonen av datamengder de siste årene gjør at vi opplever stor etterspørsel og kraftig vekst rundt dette området, sier konsernsjef i SYSCO, Dagfinn Ringås.


- Med økt digitalisering og eksplosjon av data ser vi at markedet vokser kraftig innenfor flere forskjellige databaseplattformer. Ved å bli en del av SYSCO ser vi en stor mulighet til å kombinere vår spisskompetanse på Microsoft-plattformen med SYSCOs bredde på andre plattformer for å bli en komplett leverandør av spesialiserte databasetjenester i hele Norden, sier administrerende direktør i SQL Service Nordic AB, Håkan WintherAndre artikler om saken:64 views0 comments

Comments


bottom of page