top of page
  • Writer's pictureCredo Partners

SYSCO når rekordvekstStor vekst: Sysco nådde en halv milliard kroner i omsetning i 2020 etter en vekst på 30 prosent. Veksten kommer blant annet fra den strategiske Elhub-avtalen, samt vekst i Sverige og Danmark.


Vi har investert tungt i å utvikle en mer moderne programvareplattform for energibransjen. Tilfanget av nye kunder og de strategiske avtalene, er en anerkjennelse av dette arbeidet, sier konsernsjef Dagfinn Ringås. Sysco har hatt over 20 nye kunder i 2020, og store, strategiske avtaler med blant andre Statnett, Wintershall Dea, Nettalliansen og Gassco.


Mangfold er en viktig grunn til suksess

Kvinneandelen i ledelsen har økt fra 14 til 43 prosent. Selskapet har ansatt 47 nye ansatte, og ikke hatt noen permitteringer i 2020. Ringås mener kvinneandelen i selskapet han leder, er en viktig årsak til rekordveksten. – Høy kvinneandel og en mangfoldig arbeidsstokk er en viktig grunn til at Sysco har hatt kraftig vekst, sier konsernsjefen.Klikk her for å lese hva Sysco selv skriver på sine nettsider, og les innlegget i Finansavisen her.


98 views0 comments

留言


bottom of page