Klar for kamp

14/12/2017

 

 

I 2015 kjøpte fondet Herkules restaurantkjeden Olivia for 220 millioner kroner. Denne uken ble det klart at en annen av Oslos meget populære pizzarestauranter, Villa Paradiso, selges til oppkjøpsfondet Credo Partners for rundt 100 millioner kroner. Etter at Herkules gikk inn på eiersiden har antall restauranter gått fra tre til seks, med nyetableringer både i Bergen og Trondheim.


– Utrullingen har gått fantastisk bra. Det går langt over forventningene, og det er ingen i bransjen som omsetter for mer per kvadratmeter enn det vi gjør. De beste restaurantene våre omsetter for 90 til 100 millioner kroner i året, sier daglig leder i Herkules Sverre Flåskjer til E24.

 

Til sammen, ved oppkjøpsdato, ble Olivia og Paradiso verdsatt til nesten 230 millioner kroner.

 

– Nordmenn er glade i pizza, og etterspørselen etter gode restaurantopplevelser vokser i Norge, sier daglig leder i Credo Partners Gudmund Killi til E24

 

Les hele artikkelen her

 

Please reload

© by Credo Partners AS.