SYSCO helt i front

17/1/2018

 

 

Endringer i kraftbransjen, krever både innsats og samkjøring, og tidligere Statkraft-topp Ragnvald Nærø har i den forbindelse startet opp Smart Energy Network. Nettverket skal inspirere ledere i norske energibedrifter til å utvikle nye forretningsmuligheter i møtet med teknologiske endringer.

 

– Energibransjen stilles overfor store krav til omstilling, og samtidig ser vi at bransjens evne til å omstille seg har et stort forbedringspotensial. Målet med Smart Energy Network er å hjelpe bedriftene i bransjen og i omlandet rundt energiselskapene med å skape mer lønnsom business knyttet til ny og smart teknologi, forteller Nærø.

 

Nettverket hadde sitt første møte i Oslo i november, og Nærø har fått med seg flere kjente navn fra næringslivet i styret. CEO, Frank VIkingstad fra SYSCO, er en av dem som stiller seg positiv til initiativet og som også har sagt seg villig til bidra som styremedlem.

 

-Energibransjen står overfor store endringer i årene fremover, og vi ser på dette nettverket som en mulig møteplass for næringens innovasjon og kompetanse. Vi ønsker en uavhengig plattform for inspirasjon til å tenke digitalt og annerledes, sier Frank Vikingstad.

 

Tempoet som ny teknologi tas i bruk på i bransjen vil endres dramatisk. Når denne bransjen konkurrerer i et stadig mer internasjonalt marked må vi også hente inspirasjon og lærdom utenfra, sier han.

 

Les mer her

 

Please reload

© by Credo Partners AS.