Sysco tildelt tippekontrakt

30/1/2018

 

 

 

Norsk tipping valgte nylig Sysco i konkurranse med 3-4 andre aktører, som leverandør av en privat skyløsning for IT-infrastruktur med programvare fra Oracle. Vi har kunder som bruker våre tjenester døgnet rundt 365 dager i året. Vi ønsker at tilgjengelighet, automatisering og resursutnyttelse skal ligge tett opptil 100% – sier Alv Skjellet, sjef for norsk Tippings IT plattform

 

IT-løsning for Norsk Tippings tippesystem har en verdi på 59 millioner kroner fordelt på 4 år, men benyttes opsjonen på ytterligere et år øker verdien med 14 millioner kroner og ender på 79 millioner.

Kontrakten med Norsk Tipping er den største i Syscos historie, den er i tillegg en betydelig kontrakt for Oracle på dette feltet i Norden.

 

Les hele artikkelen her 

 

 

Please reload

© by Credo Partners AS.