LOG samarbeider med Bama

19/4/2018

 

Nordmenn er glade i jordbær, og årlig brukes det ca 30 millioner bærkurver til norske jordbær og bringebær. Inntil nå har dette stort sett vært i plastbeger. Totalt gir dette et årlig plastforbruk for emballasje av norske bær på ca 500 tonn.

 

LOG har sammen med Bama, som har ca 60% av grossistmarkedet for norske bær, i flere år samarbeidet om å finne et miljøvennlig og fullgodt alternativ for emballasje av bær. Sammen har de utviklet en bærkurv i papp, og dette har resultert i at hovedandelen av norske bær i både Norgesgruppens kjeder og Rema 1000 vil bli levert i pappkurver.

 

Gjennom sin satsing på miljøvennlig emballasje arbeider LOG med en rekke emballasjeløsninger for norske grønnsaker, frukt, bær og blomster med mål om store reduksjoner i plastforbruk.

 

 

Please reload

© by Credo Partners AS.