Sysco kjøper danske Basecare

29/10/2018

SYSCO fullførte i forrige uke oppkjøpet av majoriteten av aksjene i Basecare A/S i Danmark.

 

Dette er selskapet som har lykkes best i å migrere danske kunder til Oracle sine cloud tjenester og som allerede i fjor ble kåret til årets “Oracle Cloud First Partner” i Danmark. De har også utviklet en egen overvåkingstjeneste med tilhørende software kalt «Basecare Discover™».

 

Basecare blir SYSCO sin plattform for å ta posisjonen som den desidert mest fokuserte og spesialiserte danske Oracle partner. Sammen med den erfarne ledelsen i Basecare har vi laget en plan for å bygge selskapet raskt videre fra dagens 10 ansatte, til et leveransedyktig spesialistmiljø også for de aller største danske Oracle kundene.

 

De tidligere aksjonærene vil fortsatt være med å eie en andel av selskapet.

 

Les hva Computerworld.dk skriver om oppkjøpet.

 

Foto: Christoffer Lund-Hansen

 

Please reload

© by Credo Partners AS.