Valgte privat eier fremfor børs

16/10/2018

 

Vår egen Pål Brynsrud var en av foredragsholderne under advokatselskapet Advisos investeringsseminar i dag.

 

Seniorpartner i Credo Partners, Pål Brynsrud, forteller at enklere drift med private eiere gjorde at Optimar-aksjonærene heller solgte til den tyske Haniel-familien enn å ta Optimar på børs i fjor høst.

 

Credo Partners ble medeier i fiskeri- og oppdrettsindustri-utstyrsleverandøren Optimar i desember 2012 og eide 50,1 prosent da det det tyskeide familieselskapet kjøpte Optimar i desember 2017. I løpet av de årene Credo var eier gikk Optimar fra under 250 millioner til over en milliard kroner i driftsinntekter og gikk fra å være leverandør til bare fiskerinæringen til å også skaffe seg et solid fotfeste i oppdrettsnæringen.

 

Les resten av artikkelen her

 

Please reload

© by Credo Partners AS.