Villa Paradiso flytter inn i byens mest attraktive lokale.

27/5/2019

I slutten av året åpner Villa Paradiso sin nye restaurant på Torgalmenningen i Bergen. Lokalet i Øvre Ole Bulls plass 1 har en unik beliggenhet med lang historie. Nå skal restauranten sette sitt preg på nabolaget og invitere bergensere på Norges beste pizza.

 

 

Med fokus på de beste, helitalienske råvarer og jovial nabolagsatmosfære har Villa Paradiso åpnet 4 restauranter på 15 år. Men grunnfilosofien fra den første restauranten består.

 

Vi er kompromissløse når det gjelder å tilby den autentiske italienske pizza og restaurantopplevelsen. Dette gjelder like mye kvaliteten og atmosfæren i restauranten som ingrediensene på pizzaen. Hos oss skal dørterskelen være lav og stemningen høy. Dette passer utmerket med både den bergenske mentaliteten og det fantastiske lokalet på Torgalmenningen. Bergen er en pulserende by med internasjonal historie og tradisjon. Derfor var det et naturlig valg for vår nye restaurant, sier Kjersti Ulstein, Daglig leder, Villa Paradiso.

 

En smak og følelse av Italia på Torgalmenningen

 

Lokalet Villa Paradiso overtar har tidligere tilhørt Theodor Olsens Eftf. Juvelèr AS i over 50 år. Når Villa Paradiso nå skal sette sitt preg på lokalet blir det store forandringer. Restaurantens interiør vil hente inspirasjon fra 20-tallets Italia. Årstallet er ikke tilfeldig valgt, da byggets historie også strekker seg tilbake til mellomkrigstiden.

 

Interiørmessig har vi latt oss inspirere av byggets fantastiske historie og vil spille på lag med den flotte arkitektoniske stilen. Vi er faktisk så tett involvert i prosessen at grunnleggerne Jan Vardøen, og Trond Haug, selv står med hammer og spiker når lokalet skal ombygges. Vi er like dedikerte i byggeprosessen som i pizzamakerprosessen. Her er alt både snekret og importert selv, sier Ulstein og fortsetter:

 

Pizzaene våre følger oppskriften og fremgangsmåten som våre grunnleggere lærte av Napolis beste pizzamakere. Der nede er pizza både lidenskap og fag. Vi tør påstå at vi serverer den mest autentiske italienske opplevelsen i Norge. Faktisk i en prestisjetung italiensk rangering ble Villa Paradiso ble nylig kåret til an av verdens aller beste pizzarestaurantene, den eneste som har fått den æren i Norge. Vi gleder oss til å dele den opplevelsen med hele Bergens befolking. Hos oss kan du komme innom en mandagskveld etter jobb, eller booke et privat rom til en festlig anledning, avslutter, Ulstein.

 

 

 

 

 

 

Please reload

© by Credo Partners AS.